Hirdetés

Jupiter Ascending trailer - Channing Tatum, a fejvadász

|

Bármiféle előrejelzés nélkül megkapta első kedvcsinálóját a Wachowski testvérek új sci-fije, a Jupiter Ascending. Komoly a cucc.

Hirdetés

A már jól ismert "teaser a teaserhez" és "bejelentjük két hónappal korábban a trailert" szokásokat elkerülve a Warner Bros. fogta magát és fellőtte a világhálóra a Jupiter Ascending első ízelítőjét, amely látványos és várhatóan tartalmas filmet ígér, amilyen a Mátrix és a Felhőatlasz is volt.

Merthogy a Jupiter Ascending rendezéséért a Wachowski testvérek felelősek és a következő sztorit prezentálják nekünk: Jupiter Jones (Mila Kunis) egy orosz bevándorló, aki takarítónőként tengeti az életét, ám valójában ő az univerzum királynője rengeteg riválissal, akik végleg félre szeretnék állítani, hogy megkaparinthassák az örökségét. Jupiter ezért védelemre szorul, amit egy genetikailag erre kódolt fejvadász (Channing Tatum) lát el. A megvalósítás egészen magával ragadó, de ennek az eldöntését inkább rátok bízzuk:

A külföldön 2014. július 25-én 3D-ben mozikba kerülő sci-fiben feltűnik még Sean Bean is, aki remélhetőleg ezúttal nem hal meg a film befejezése előtt. Nektek hogy tetszik a fenti trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)