Hirdetés

Jurassic World 2 - a vártnál kicsit később kezdődik a forgatás

|

Kiderült, mikor kezdődik a Jurassic World folytatásának forgatása, amivel együtt megtudtuk azt is, melyik hónapban várható a film bemutatója.

Hirdetés

Jól mutatja, mennyi munka van egy nagyjátékfilm elkészítésével, hogy a 2015-ös év egyik legnagyobb filmsikerének számító Jurassic World folytatása annak ellenére három évvel később kerül a mozikba, hogy a stúdió kifejezetten siet az elkészítésével. Ezzel együtt lassan elérkezik a forgatás idejének kezdete is.

A korábbi becslésekben említett február végi dátumhoz képest egy kicsit később, márciusban kezdődnek meg a díszletek közötti munkálatok, ami azt is jelenti, hogy a készítők 2018 júniusában már a trilógia második részének premierjét szeretnék ünnepelni. A sztoriról viszont továbbra is elég keveset tudunk, azon kívül, hogy az előző rész rendezője, Colin Trevorrow utalt rá, hogy szóba kerülhet az emberek állatokkal kapcsolatos bánásmódjának etikai kérdése, ahogy Owen betanított raptorjainak katonai felhasználása is lehet az egyik sztoriszál. Az őt alakító Chris Pratt mellett egyébként Bryce Dallas Howard is visszatér Claire szerepében, ahogy az is biztos, hogy Rafe Spall és Toby Jones is csatlakozik hozzájuk.

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)