Hirdetés

Kérdéses, mi lesz az Insidious sorozat sorsa a következő film után

|

Patrick Wilson rendezői debütálása egyben vízválasztó is.

Hirdetés

A Blumhouse Productions koncepciója az, hogy alacsony költségvetésből készítsen profitábilis filmeket, amik minőségben is megállják a helyüket. Elsősorban horrorokra szakosodott a stúdió, az egyik legismertebb franchise-a pedig a 2011-ben elrajtolt Insidious, amelynek első két részét még a műfaj egyik lelkes képviselője, James Wan rendezte, a többinél pedig megmaradt producerként. 

Eddig összesen négy Insidious film készült, amelyek közül a harmadik és negyedik előzményként szolgált, viszont a széria legújabb darabja, A vörös ajtó már az Insidious 2 folytatásaként funkcionál.

Hirdetés

Tíz évvel járunk a második rész eseményei után, és több ismerős arc is visszatér: Josh Lambert (Patrick Wilson), valamint a fia, Dalton (Ty Simpkins) mellett Renai (Rose Byrne), Specs (Leigh Whannell) és Elise (Lin Shaye) is, miközben minden eddiginél durváb borzalmak várnak ránk. Az Insidious: A sötét ajtó már nézhető a mozikban, így felmerült a kérdés, hogy mit tartogat a jövő.

Jason Blum producer a Discussing Filmnek adott interjújában először vicceskedve, majd komolyra fordítva a szót elárulta, hogy az Insidious franchise A vörös ajtó után szünetre megy: 

"Jobb, ha megnézitek az új filmet, mert ez az utolsó [nevet]. Hogy komolyabb választ adjak, A vörös ajtó lesz az utolsó Insidious, amit egy ideig látni fogtok. Lehet, hogy nem örökké fog pihenni, de az biztos, hogy nagyon hosszú pihenő lesz. Szóval ha valaki 10 év múlva előáll valami ötlettel, ki tudja? De nincs terv - ahogyan minden korábbi Insidious-film esetében volt -, jelenleg nincs terv a hatos számú filmre".

A horrorrajongók azért ezután sem maradnak hoppon, hiszen a Blumhouse olyan csemegékkel készül a következő két évre, mint az 1973-as Az ördögűző folytatása, a Five Nights at Freddy's adaptációja és a M3GAN 2.0. Nektek hogy tetszettek az eddigi Insidious filmek?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)