Hirdetés

Készül a Wonder Girl tévésorozat, amelyben egy teljesen új főhősnő mutatkozik be

|

Hamarosan bővülni fog a The CW szuperhősfelhozatala, méghozzá egy ifjú amazonnal.

Hirdetés

Kiderült, hogy Greg Berlanti következő The CW/DC projektje a Wonder Girl lesz. Ez a hősnő pedig nem a Donna Troy-féle verzió lesz, akivel a Titans epizódokban megismerkedhettünk, hanem egy teljesen új szereplő. Wonder Girl egy amazon harcos és egy brazil folyóisten gyermeke, a neve pedig Yara Flor. Ne csodálkozzatok, ha egyáltalán nem ismeritek őt, ugyanis képregényes fronton is csak 2021 elején fog debütálni.

Hirdetés

Yara Flor lesz ugyanis a jövő évben induló DC képregényesemény, a Future State Wonder Womanje. Jobban mondva egyik új Wonder Womanje, hiszen az új, brazil származású hősnő mellett egy régebbi karaktert, Nubiát is visszahozza a kiadó, aki szintén fontos szereplője lesz a Future State: Immortal Wonder Woman képregényeknek.

A Future State képregényes esemény folyamán nagyot ugrunk a DC univerzum jövőjébe: itt az Igazság Ligáját már egy teljesen új Superman, Batman és Wonder Woman hármas irányítja - az eredeti Supermannek el kellett hagynia a Földet, őt fia váltja a kék-vörös szerkóban, Batman helyére pedig valószínűleg Luke Fox kerül, miközben Bruce Wayne egy új személyazonosságot vesz fel, ő lesz Dark Detective. A képregényszéria januárban indul, de addig is elkezdődhetnek a Wonder Girl TV sorozat munkálatai is.

Az sorozat pilot epizódját Dailyn Rodriguez írja (Queen of South) a produceri munkákért pedig a Berlanti Productions felel majd. A Berlanti felelős egyébként az összes többi The CW szuperhőssorozat gyártásáért is.

Yara Flor debütálása jelenti egyébként majd az első latin-amerikai főszereplő megjelenését a The CW Arrowversében. A csatorna láthatóan szeretne összehozni egy modernebb szuperhős csapatot, ami ha izgalmas karakterírással párosul, akkor csak jót tehet majd a DC univerzumnak.

A Future State kapcsán egyébként tudunk nektek mutatni egy méretes képet (kattintás után megnő), amit elnézve világosan látszik, hogy a régi kedvencektől sem kell búcsút vennünk, mindössze új gúnyát és szerepkört kapnak - az új karakterek mellett ugyanis ott feszít a régi Batman, Superman és Wonder Woman is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)