Hirdetés

Készül az Amerikai Horror Story spin-off sorozata

|

A fő sorozat producere még több történetet tervez elmesélni American Horror Stories címmel.

Hirdetés

Az Amerikai Horror Story producere, Ryan Murphy összeült egy Zoom hívásra a főstáb tagjaival, és beszélgettek a régi szép időkről. Sok szó esett a sorozatról, de időközben az American Horror Stories projekt is előkerült, ami Murphy egy új mellékprojektje és spin-off szériája a Storynak. Részletek kapcsán persze senki sem volt túl bőbeszédű.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudni az új sorozatról, hogy egyórás, különálló történetekre lesz felosztva, és hogy várhatóan sok ismerős arcot látunk majd a fősorozat beugró szereplőinek köszönhetően.

Egyelőre még ott tart a franchise, hogy a nagy lendülettel beharangozott 10. évad sem kezdődhet el a koronavírus okozta gyártási kihívásoknak köszönhetően. Hogy mikor pöröghet fel a munka egyáltalán az új széria körül, azt még valószínűleg senki sem tudja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)