Hirdetés

Készül egy Godzilla animációs sorozat a Netflixre, nagy nevek vannak a projekt mögött

|

Egy a már létező Godzilla filmektől különálló történetet kapunk az ipar nagyjainak tálalásában.

Hirdetés

Godzilla: Singular Point címmel érkezik a sorozat, ami tovább bővíti a Netflix szörnyfilmes felhozatalát. A streaming szolgáltatónál már van három Godzilla film is, de az új széria egyikhez sem kötődik majd, legalábbis nem túl szorosan, mivel új karaktereket ismerhetünk meg egy új történet keretein belül. Részleteket még nem tudunk, de a projekthez fűződő nevek alapján nincs mitől tartanunk.

Hirdetés

A karakterdizájnért az a Kazue Kato felel, aki elhozta nekünk a Blue Exorcist szériát, az animációs csapat vezetője pedig Eiji Yamamori lesz, aki a Ghibli több ikonikus filmjét (A vadon hercegnője, Chihiro Szellemországban, Szél támad) is megmozgatta. Az írói szerepet az elismert sci-fi író, Toh Enjoe kapta, míg a rendezői széket Atsushi Takahashi (Doraemon the Movie 2017) foglalja el.

Ahogy az már sok netflixes animénél is látható volt, itt is kombinálni fogják a 3D-s animációt a kézzel rajzolt alapokkal. A széria 2021-ben debütál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)