Hirdetés

Kevin Feige elmondta, hogy állnak most a Marvelnél Vasember feltámasztásához

|

Reagált a pletykákra, melyek arról szóltak, hamarosan visszahozhatják a közkedvelt karaktert.

Hirdetés

Valamit kezdenie kell az MCU-val a Marvelnek, ez egyértelmű: a Marvelek iszonyatosat bukott, kevesebb pénzt hozott, mint bármelyik, a filmes univerzumhoz tartozó alkotás. Az ötödik fázisban jön még a Deadpool 3, ami biztosan javít az átlagon, illetve az új, Chris Evans nélkül készülő Amerika kapitány, amitől viszont nem várhatunk csodát.

Volt szó arról, hogy a Marvel biztosra menne, és feltámasztana elhunyt karaktereket, így összerakná újra az eredeti Bosszúállókat, hátha az segít. Kevin Feige most egy interjúban tisztázta, mit gondol Tony Stark újraélesztéséről.

Hirdetés

"Meghagyjuk azt a pillanatot, és nem nyúlunk újra hozzá. Mindannyian nagyon keményen dolgoztunk éveken át, hogy eljussunk addig, és soha nem akarnánk sehogyan mágikusan visszacsinálni."

- nyilatkozta a Vanity Fairnek Vasember 2019-es, a Bosszúállók: Végjátékban látott halálát illetően.

Ha egyszerűen gondolkodnánk, elfogadhatnánk, hogy Robert Downey Jr. nem tér már vissza Vasemberként, de ismerve a Marvelt, ez a kijelentés még sok mindent jelenthet. Vagy ez lesz, vagy az, hogy bár az a Vasember, akit eddig ismertünk, valóban meghalt, de egy másik univerzumé még színre léphet, és semmi nem zárja ki, hogy pont úgy nézzen ki, mint az eddigi. Kombinálgathatunk, de maradjunk annyiban, hogy meglátjuk idővel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)