Hirdetés

Az egyik főszereplő miatt elég nehéz volt stúdiót találni a Kick-Ass leforgatásához

|

Sokaknak bizony nem tetszett, hogy egy káromkodós kislány a cselekmény egyik központi karaktere.

Hirdetés

Idén lesz tíz éve annak, hogy megjelent a Kick-Ass (magyarul Ha/Ver) című alkotás, ami bizony alaposan kiparodizálta a szuperhősös alkotásokat, és ugyan nem lett hatalmas kasszasiker, azért jó néhány rajongót sikerült szereznie magának. Ám az egyik karakterrel nem igazán volt kibékülve a stúdiók egy része.

Hirdetés

Mark Millar, a film alapjául szolgáló képregények megalkotója nemrég egy interjúban hozta nyilvánosságra, hogy mennyire nem volt egyszerű neki és a rendezőnek, Matthew Vaughnnak eladnia a filmet. Hit-Girl karaktere például elég problémás volt, mivel sok stúdiónak nem igazán tetszett a szuperhős kislány ötlete, aki ráadásul káromkodik is.

Sőt, Millar szerint akadt egy olyan stúdió, amelyik szimplán katasztrófának nevezte Hit-Girlt, és azt mondták, hogy az egyetlen mód a karakter megmentésére az, ha 10 helyett 25 éves lesz. Továbbá a káromkodós szuperhősöket is kifogásolták, illetve kések és pisztolyok helyett a pusztakezes harcot javasolták. 

Nektek hogy tetszett a Kick-Ass?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)