Hirdetés

Kiderült, kik felelnek a Marvel új Daredevil sorozatáért

|

Olyan filmeseket sikerült találni a Daredevil: Born Again készítéséhez, akiknek volt már közük a Marvelhez.

Hirdetés

Komoly bajba került az MCU. A sztrájk miatt kénytelen volt a Marvel több tévésorozatot is elhalasztani és átrendezni az ötödik fázist, aztán páros lábbal szállt bele a netflixes Daredevil showrunnere a Disney-s változatba, majd nemrég kiderült, hogy borult minden: a vállalat elbúcsúzott a produkció két vezető írójától, és alapjaiban gondolja újra a koncepciót.

Ez szomorú, viszont ennek köszönhetúen új irányvonalat kapnak a Marvel Disney+-os sorozatai: immáron hosszabb, szezonokon átívelő sztorikra és dedikált showrunnerekre számíthatunk.

A fentieket a The Hollywood Reporter jelentette, amiképpen azt is, hogy milyen stábbal megy tovább a Daredevil: Born Again. Charlie Cox természetesen maradt a főszereplő és Vincent D'Onofrio Kingpinje is vissza fog térni, csak úgy, mint John Bernthal Megtorlója.

Hirdetés

A kamerák mögött történtek az érdekes változások: a produkció kijelölt showrunnere Dario Scardapane lesz, akinek már van marveles tapasztalata, ugyanis a Bernthal-féle Punisher sorozat egyik írója és executive producere volt (emellett olyan showkon dolgozott még, mint a Tom Clancy's Jack Ryan és A híd). 

Rajta kívül a Justin Benson-Aaron Moorhead páros is csatlakozott a produkcióhoz, hogy megrendezzenek néhány epizódot a szezonból: számukra sem ismeretlen a Marvel világa, mivel a Loki és a Holdlovag sorozatokban 2-2 epizódot jegyeznek. A THR szerint a Marvel megtart néhány már leforgatott jelenetet és epizódot, és Scardapane fogja írni az új részeket, új jeleneteket, amiket összefésülnek majd. Benson és Moorhead fogják megrendezni a vadonatújakat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)