Hirdetés

Kiderült, mikor kezdődhetnek a Szemtől szemben 2 forgatásai

|

Bár könyvként már megkaptuk, a legtöbben még mindig a filmes folytatásra várnak.

Hirdetés

Mára már igazi klasszikusnak számít az 1995-ös Szemtől szemben, melyben a legendás színészek, Al Pacino és Robert De Niro követik el az évszázad rablását, melynek során természetesen nem minden alakult a tervek szerint. A történtek egy igen izgalmas macska-egér játékhoz vezetnek, ami számos meglepetést tartogat magában.

Bár sokan várták a Michael Mann által rendezett ikonikus film folytatását, ezt többek csalódására egy tavaly kiadott könyv formájában hozta tető alá a rendező, Meg Gardiner társíróval karöltve. Viszont most nagyon úgy néz ki, hogy jó hírekkel szolgálhatunk azoknak, akik inkább a filmes formátumot preferálják.

Hirdetés

Míg Mann mostanában az Adam Driver főszereplésével hamarosan érkező Ferrari film kapcsán került a középpontba, a minap egy olyan infómorzsát is elejtett, amiből arra következtethetünk, hogy valamikor 2024-ben indulhatnak a Szemtől szemben 2 forgatásai. Már korábban is szó volt a regény filmes adaptációjáról, azonban a rendező most egész konkrétan így nyilatkozott:

"Meg Gardinerrel együtt dolgoztunk a Szemtől szemben 2 regényen, ami pont a Ferrari forgatásai alatt jelent meg. Remekül teljesített. Úgy tervezem, hogy azt forgatjuk majd legközelebb."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Ferrari filmhez kapcsolódva megkérdezték még tőle azt is, van-e bármi esély arra, hogy a Szemtől szemben folytatásában Adam Driver játssza Robert De Niro karakterének fiatalkori változatát. Erre Mann úgy válaszolt:

"Talán. Erről egyelőre még nem beszélünk. Hadd fogalmazzam meg ezt másképp: Driverrel minden úgy ment, mint a karikacsapás. Ugyanazzal a munkamorállal dolgoztunk, amiről meg kell hagyni, elég intenzív volt. Kedveljük egymást és remekül éreztük magunkat a közös művészi munkák alatt. Szóval úgy gondolom, hogy lehetséges."

Ez egy elég erős utalásnak tűnik, így minden bizonnyal jó esély van arra, hogy Adam Driver is feltűnik majd a Szemtől szembe 2 egyelőre még teljesen ismeretlen szereplőgárdájában. Mann elmondásai alapján erős a gyanúnk, hogy valamikor jövőre indulhatnak forgatások, így 2025 előtt nem igen számíthatunk a teljes értékű filmes folytatásra. Mindenesetre a rendező nagy visszatérésére már nem kell olyan sokat várnunk, hiszen a Ferrari már november 30-ától nézhető a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)