Hirdetés

Kiválaszthatták az új James Bondot, a világ egyik legolvasottabb lapja nevezte meg a színészt

|

A brit The Sun már tudni véli, hogy kinek szánja a Barbara Broccoli és Michael G. Wilson vezette Eon Productions a 007-es szerepét.

Hirdetés

Egy olyan franchise esetében, mint az alapvetően egyetlen központi karakterre felhúzott 007-es, akkor jár el helyesen a jogtulajdonos - ebben az esetben az Eon Productions -, ha előre tervez, és nem várja meg, hogy az aktuális színész örökre a szögre akasztja James Bond öltönyét, és már soha többé nem veszi ki tokjából szolgálati fegyverét, a legendás Walther PPK-t. Szinte biztos, hogy Barbara Broccoli és Michael G. Winslow már a Nincs idő meghalni 2021-es premierjét megelőzően elkezdte keresni Daniel Craig lehetséges utódját.

A sajtóban több név is felmerült az elmúlt években Henry Cavillt, Idris Elbát és a friss Oscar-díjas Cillian Murphyt is beleértve. Mindannyiuk mellett és mindegyikükkel szemben is lehetne érvelni, de ha igazak a The Sun értesülései, akkor nem közülük került ki a befutó, hanem olyasvalakire esett a választás, akit először 2022-ben hoztak kapcsolatba a szereppel, és akivel tesztfelvételek készültek a Pinewood stúdióban.

Hirdetés

Aaron Taylor-Johnsonról van szó, aki származása (angol), életkora (33 éves) és múltbéli szerepei (Tenet, A gyilkos járat) alapján egyaránt alkalmas lehet James Bond eljátszására. Emellett pedig a franchise-filmek (Ha/Ver, Godzilla, A Bosszúállók: Ultron kora, valamint Kraven, a vadász) sem állnak messze tőle. A lap egy névtelen forrástól úgy tudja, hogy a színésznek formálisan is felajánlották a szerepet, az övé a munka, már csak alá kell írnia a szerződést. És amennyiben ez megtörténik, már a héten be is jelentik, mint a következő James Bondot.

Aaron Taylor-Johnson
Aaron Taylor-Johnson

Természetesen amíg nem tudunk semmit hivatalos forrásból, addig ajánlott pletykaként kezelni a The Sun szenzációként tálalt hírét még úgy is, hogy az egyik fogadóiroda 2:1-hez adja az esélyét annak, hogy Taylor-Johnson lesz Bond. Ezzel a lista élére ugrott, megelőzve Henry Cavillt, James Nortont és Regé-Jean Page-et is.

A színészt egyébként legutóbb a múlt héten kérdezték arról, hogy vállalná-e a felkérést, amire úgy válaszolt, hogy elbűvölőnek és csodálatosnak tartja, hogy az emberek el tudják képzelni őt ebben a szerepben, igazán nagy dicséretnek veszi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)