Hirdetés

Komolyan Tobey Maguire és Hugh Jackman lesz az utolsó nagy Bosszúállók film két főszereplője?

|

Nagy bajban lehet a Marvel, ha már ilyen tervei is vannak.

Hirdetés

Nagyon küszködik most Kevin Feige és csapata, hogy kitalálja, milyen irányba lenne érdemes elvinni a Marvel Filmes Univerzumot, ugyanis az érdeklődés láthatóan csökken, félő, hogy a Marvelek sem fog olyan számokat hozni, amilyenekkel a Marvel boldog lehetne. 

A jelenlegi tervek szerint ezt majd a Deadpool 3 követi jövő májusban, aztán jön az új Amerika Kapitány, a Thunderbolts, a Penge, a Fantasztikus Négyes, és végül két Bosszúállók film, a Kang-dinasztia és a Titkos háborúk. Ez utóbbi kapcsán merült fel egy pletyka, aminek forrása egy kétes megbízhatóságú X-fiók, de azért elmélkedhetünk egy kicsit a felvetésen.

Hirdetés

MyTimeToShineHello nevet viselő, 142 ezer követővel rendelkező és alapvetően filmes hírekkel, pletykákkal foglalkozó fiók azt állítja, a Titkos háborúkban Tobey Maguire Pókembere, valamint Hugh Jackman Rozsomákja áll majd az események középpontjában. Előbbit a Pókember: Nincs hazaútban láthattuk újra a szerepben, miután jó néhány évet kihagyott, utóbbi pedig a Deadpool 3-ban tér majd vissza annak ellenére, hogy korábban elbúcsúzott karakterétől. Állítólag ők vezetik majd a TVA multiverzumos seregét, és jobban előtérbe kerül Tom Holland Pókembere is. Ezzel együtt Kangot - feltehetően Jonathan Majors színész ügyei miatt - háttérbe szorítanák, és valaki mást tennének meg Thanos utódjának az MCU következő főgonoszának szerepében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Korábban szó volt arról, hogy a Marvel visszahozná az eredeti Bosszúállókat, azokat is, akik meghaltak már valamely korábbi filmben - a multiverzum miatt semmi nem lehetetlen. A Titkos háborúk 2027-ben kerülhet a mozikba, addig még sok minden változhat, átrendeződhet, de a nosztalgiára építés már többször bejött a Disney-nek a Marvel és a Star Wars filmek terén is, úgyhogy Maguire és Jackman előtérbe tolásának volna marketingértéke.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)