Hirdetés

Megvan, mikor érkezik a Krypton sorozat

|

Kiderült, melyik hónapban kerül a SyFy képernyőjére a Krypton című sorozat, amiben Superman elődei kapják a főszerepet, ahogy a cselekmény alaphelyzetére is fény derült.

Hirdetés

A Warner filmes univerzumépítése mellett Superman karakteréhez kapcsolódóan egy másik érdekes projekt is kapcsolódik. Igaz, a Krypton nem a mozik, hanem a tévé közönségét célozza meg, most pedig már azt is tudjuk, mikor.

Hirdetés

A SyFy elárulta, hogy 2018 márciusában mutatják majd be a széria első részét, amin az Acélember, a Batman v. Superman és a Nolan-féle Batman-trilógia producere is dolgozik. Kiadtak továbbá egy új leírást is a cselekményről, ami elég izgalmasnak hangzik.

"A két generációval Superman szülőbolygójának pusztulása előtt játszódó Krypton Seg-Elt (Cameron Cuffe), a legendás Acélember nagyapját követi, akinek családját kiközösítették és megszégyenítették. Miközben a Krypton vezetése romokban áll, Seg-El találkozik a Földről érkező időutazóval, Adam Strange-dzsel (Shaun Sipos), aki figyelmezteti, nincs sok ideje, hogy megmentse szeretett világát a káosztól. Miközben családja becsületének megváltásáért és szerettei védelmében harcol, Segnek életet és halált befolyásoló döntést kell hoznia, hogy megmentse szülőbolygóját, vagy hagyja elpusztulni, ezzel megóvva leendő unokája sorsát."

A készítők szerint persze annak ellenére vár ránk néhány meglepetés, hogy ismerni véljük a történet végkifejletét. Jövő tavasszal kiderül, mennyi újdonságot tudnak mutatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)