Hirdetés

Különleges könyvvel tiszteleg a Marvel a női és nem bináris alkotók előtt

|

A Super Visible: The Story of the Women of Marvel olvasói többek között illusztrációkkal és interjúkkal találkozhatnak majd.

Hirdetés

Elég színes múlttal rendelkezik a Marvel, hiszen ahogy a szuperhősök között is nagyon sokféle szerzettel találkozhatunk, úgy bizony a képregényeken és más alkotásokon is rengeteg különböző háttérrel rendelkező alkotó dolgozott. A Marvel és a Gallery Books Group kollaborációjának köszönhetően pedig érkezik egy vadonatúj könyv, ami a szuperhősös univerzum mögött állók egy része előtt tiszteleg.

Hirdetés

A Super Visible: The Story of the Women of Marvel középpontjában azok a nők és nonbinary (magukat se nőnek se férfinek nem tartó) személyek állnak, akik munkájukkal hozzájárultak a Marvel univerzumhoz annak történelme során, ráadásul egészen 1939-ig repít vissza majd minket az időben a könyv. Az alkotás célja az, hogy felhívja a figyelmet azokra a személyekre, akiknek munkája korábban láthatatlan maradt.

A könyvben egyebek mellett életrajzokat, illusztrációkat, illetve interjúkat találhatunk majd, és olyan alkotókat ismerhetünk meg jobban, mint Elizabeth Olsen, Zoe Saldana, Chloé Zhao, Ming-Na Wen vagy éppen Anna Boden.

Egyébként a könyv után számíthatunk még további újdonságokra, amelyek a Marvel Comics történelmével foglalkoznak, tehát nem fiktív kalandokat mesélnek majd el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)