Hirdetés

Leleplezték a Rick és Morty főhőseinek új szinkronhangjait

|

Kiderült, kik váltják Justin Roilandet a Rick és Morty animációs sorozatban.

Hirdetés

Az Adult Swim nem várt sokat, mikor különböző vádak kaptak szárnyra a széria alkotója kapcsán, villámgyorsan kipenderítették a Rick és Morty sorozatból Justin Roilandet. Roiland azonban nem csak alkotója volt a népszerű sorozatnak, hanem ő szinkronizálta a két címszereplőt, Rick Sanchezt és Morty Smitht is, szóval meg kellett találni az utódját vagy utódait. Azóta cseppet sem mellékesen ejtették a zaklatási vádakat a Rick és Morty társalkotója ellen.

Szeptember végén aztán megkaptuk a sorozat hetedik évadának első előzetesét, és bár érezni lehetett, hogy az eredeti, hangol hangok mögött már nem Roiland orgánuma áll, egész jó munkát végeztek a készítők, sikerült hasonló hangokat találni. Most pedig már azt is tudjuk, egészen pontosan kik váltják Roilandet.

Hirdetés

Igen, a többesszám egyáltalán nem véletlen, ugyanis két szinkronszínész lépett a Rick és Morty atyja helyére: Rick Ian Cardoni hangján szólal meg, míg Morty szerepét Harry Belden kapta meg - ez az első rész stáblistájáról derült ki. Egyikük neve alatt sem szerepel kilométer hosszú lista az IMDb-n, szóval nagyon úgy fest, hogy az Adult Swim nem nagy neveket akart leigazolni, tényleg arra koncentráltak, hogy a Roiland hangjához legközelebbi lehetőségeket keressék meg.

Ez pedig az első trailer alapján sikerült is nekik. Ha esetleg még nem láttad az előzetest, akkor alább megnézheted.

A Rick és Morty sorozat hetedik évada ma kezdődött el, az HBO Maxon már meg is nézhetitek az első részt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)