Hirdetés

Lesz EFOTT 2020-ban, már a dátum is adott

|

Az EFOTT fesztivál szervezői megkérdezték a közönséget, hogy van-e igény az idei rendezvényre; nem meglepő módon az emberek szeretnének bulizni.

Hirdetés

A kormány nemrégiben hozott rendelete miatt, a koronavírusra való tekintettel augusztus 15-ig tilos megtartani minden tömegrendezvényt, ez pedig a legtöbb nyári fesztivált érinti. Voltak olyanok - például a VOLT, a Sziget és a Balaton Sound -, akik bejelentették, hogy elmarad az idei fesztivál, viszont akiknek lehetőségük volt rá, azok augusztus végére tolták a rendezvényt; ezek közé tartozik az EFOTT is. 

Hirdetés

A szervezők a Facebookon adták ki közleményüket, melyben beszámolnak arról, hogy augusztus 26-30. között kerül megrendezésre a Velencei-tó parti fesztivál. Egy kérdőívet is megfuttattak mielőtt a végleges döntésre jutottak, melyben nem meglepő módon az jött ki, hogy az emberek több hónapos bezártság után szeretnének koncerteken tombolni.

Persze fontos megjegyezni, hogy még ez sem garancia arra, hogy az augusztusra halasztott rendezvényeket meg tudják majd tartani, hiszen a járványra való tekintettel tovább is érvényben maradhatnak a korlátozások - mindez attól függ, hogyan alakulnak a megbetegedések országszerte. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)