Hirdetés

Letartóztatták a Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárját

|

Családon belüli erőszak, fojtogatás, és zaklatás vádjával vitte el a színészt a rendőrség.

Hirdetés

Jonathan Majorst, a Marvel filmes univerzumának Kangjét tartóztatta le a New York-i rendőrség, miután egy 30 éves nő feljelentette őt. A 911-es segélyhívószám pontosan 11:14-kor kapta a bejelentést, ami után az említett nőt "kisebb nyaki és fejsérülésekkel" szállították kórházba.

Majors képviselője azonnal kiadott egy nyilatkozatot, ami azt állítja, hogy a színész nem követett el semmi rosszat. A vádakat tagadják, és dolgozni fognak Majors nevének helyreállításán.

Hirdetés

A rendőrség hivatalos jelentése egyelőre ennyi:

"Az előzetes vizsgálataink megállapították, hogy egy 33 éves férfi családon belüli vitába került egy 30 éves nővel. Az áldozat azt állítja, hogy a férfi megtámadta őt. A rendőrök letartóztatták a 33 éves férfit minden ellenállás nélkül. Az áldozat feji és nyaki sérüléseket szenvedett, ezért eltávolították őt a helyszínről és stabil állapotban kórházba szállították."

Egyelőre ez minden részlet, amit az üggyel kapcsolatban ismerhetünk, a színész elvileg már távozhatott és a továbbiakban szabadlábon védekezhet, amennyiben a nyomozást követően vádemelés történik. Akármi is történt, ezek alapján ez nem lesz egy egyszerű menet egyik érintett számára sem.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)