Hirdetés

Lewis Pullman gyanúsan terel, ha a Thunderbolts-beli szerepe kapcsán kérdezik

|

A Marvel következő csapatfilmje több új karaktert is bemutat majd, ezek egyikét Lewis Pullman fogja alakítani.

Hirdetés

Miközben a Marvel Studios egyik fele épp áttervezi a teljes tervezetét, addig a másik a már gyártás alatt álló filmeket és sorozatokat próbálja menteni. A Thunderbolts pont abban az állapotban van, hogy kidobni már nem lehet, de a munkálatok még meg-meg akadnak.

Az egyik közelmúltbeli buktatót Steven Yeun szolgáltatta, aki Sentryt (Őrszemet) alakította volna a filmben, de végül lemondott a szerepről beosztások ütközése okán.

Az iparban felröppent a pletyka, miszerint a Top Gun 3 sztárja, Lewis Pullman venné át Sentry szerepét. A gond az, hogy Pullman nem kifejezetten beszédes: egy vörös szőnyeges premiereseményen kétes válaszokat adott a Thunderboltsszal kapcsolatos kérdésekre.

Hirdetés

"Nézd, én lazulok épp Venice Beachen, Santa Monicában. Arra megyek, amerre a szél terel engem."

Színészek hasonló helyzetben nyíltan szoktak beszélni arról, ha nincs közük egy projekthez vagy nem kapták meg az adott szerepet. Pullman válasza ugyan nem erősített meg semmit, de a gyanút nem sikerült elhessegetnie, ha ez volt a célja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)