Hirdetés

Logan Paul gyakorlatilag megmentette Rey Mysterio életét a WWE ringjében

|

Nem teljesen tiszta, ki hibázott a két pankrátor közül, de az elég egyértelmű, hogy a helyzetet Logan Paul mentette meg.

Hirdetés

A 2023-as WWE Crown Jewel eseményen a youtuberből lett pankrátor, Logan Paul megnyerte élete első bajnoki övét, de elég egyértelmű, hogy Rey Mysterio elleni meccse nem a győzelem miatt lesz emlékezetes. Azt nyilván mindenki tudja, hogy a pankráció a meccsek kimenetelét tekintve egy megrendezett műsor, előre le van fektetve, hogy az épp futó történetszál szerint ki fog nyerni, a tényleges bunyón kívüli szájkarate, az ehhez kapcsolódó előre gondosan megírt sztorit pedig mind-mind legalább annyira fontos részei ennek a műfajnak, mint az akrobatikus mutatványok. 

Mindez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy a ringen belüli extrém kunsztok látványos és legfőképpen biztonságos prezentálása ne igényelne rengeteg edzést, felkészülést, gyakorlást. Olykor pedig ez sem elég, kész a baj. Most a Crown Jewel gálán Logan Paulnak lett köszönhető az, hogy nem vált pillanatok alatt az önfeledt szórakozás tragédiává. 

Hirdetés

Az alábbi felvételen ugyanis az látható, hogy Logan Paul ellenfele, a 48 éves pankrátorlegenda Rey Mysterio elvetődik az oldalsó kötelekről, és a levegőben gyakorlatilag fejjel lefelé érkezik Paul felé. A baj csak az, hogy a két pankrátor között ekkor volt még legalább egy méter távolság. Nem lehet tudni, hogy Rey Mysterio vétette-e el a dolgot és ugrott túl kicsit, vagy Paul állt túlzottan távol, mindenesetre, ha az utóbbi nem reagál azonnal, akkor Mysterio fejjel a ringbe csapódik és simán lehet, hogy eltöri a nyakát. 

Épp Rey Mysterio egyébként az a pankrátor, akinek pontosan tudnia kell, milyen apróságokon múlhat az emberélet a ringben, ugyanis 2015-ben egy mexikói meccsen annyira szerencsétlenül rúgta meg ellenfelét, Perro Aguayo Jr.-t, hogy annak több helyen is eltörött a csigolyája, eszméletét vesztette és a kórházba szállítása után másnap hajnalban meghalt. A halál okát később szívmegállásként állapították meg, a három csigolyatörés okozta nyaki stroke miatt.

Hatalmas szerencse, hogy ezúttal semmi hasonló nem történt, mivel Logan Paul időben kapcsolt, gyorsan előrelépett és még a levegőben elkapta Rey Mysteriót. Paul ezt követően magát a meccset is megnyerte, így jelenleg ő birtokolja a WWE United States Champion övét. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)