Hirdetés

Magyar felirattal nézheted a Batman legújabb előzesét, amiben a Macskanő is fontos szerepet kap

|

A marketingesek ezúttal a Denevéremberre és a Macskanőre fókuszálnak.

Hirdetés

Valószínűleg kevés olyan kívánságlista készült a 2022-es premierek kapcsán, amin nem szerepel előkelő helyen Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be!, A majmok bolygója: Forradalom) ambiciózus rendezése, ami az IMDb rangsorát például simán nyerte.

A The Batmanben nem csupán egy olyan életszakaszát láthatjuk az igazságosztónak, amilyet moziban még nem, de Rébusz is olyan feldolgozást kap, amely a legnagyobb filmes DC-gonoszok közé repíthetik, és akkor az eddigi adaptációkban némileg mostohán kezelt Selina Kyle-ról még nem is beszéltünk. 

Hirdetés

Márpedig a sztoriban fontos szerepet kap a Macskanő is Zoë Kravitz megformálásában, akinek a képregényekhez hasonlóan különleges kapcsolata van Batmannel. Többek között a két karakter viszonyát hivatott bemutatni a film legújabb előzetese, amely minden eddiginél több új jelenetet mutat be.

Ha így haladnak a Warner Bros. marketingesei, akkor a tavaszi premierig lelőnek minden meglepetést Robert Pattinson igazságszolgáltatásából, de ennek a megnézése talán még belefér: 

A The Batman várhatóan 2022. március 3-án kerül a hazai mozikba (áprilisban pedig az HBO Maxra is felkerül), a már most brutálisnak ígérkező zenei aláfestés pedig Michael Giacchino érdeme - már ha hozzám hasonlóan felmerült bennetek is a kérdés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)