Hirdetés

Már attól leizzadsz, hogy megnézed Tom Cruise legújabb mutatványát

|

A színész valóban nem viccel, mikor azt mondja, hogy a rizikós jeleneteket ő maga hajtja végre, ezt egy újabb, kulisszákba betekintő Mission: Impossible - Leszámolás videó bizonyítja be.

Hirdetés

Visszatérő poén Tom Cruise filmjeinél, hogy igazi álommunka lehet a kaszkadőrjének lenni, hiszen dublőrjének alig van valami dolga, amiképpen azt is gyakran elsütik, hogy a biztosítója valószínűleg nyugtatókon él. Van ezekben a kijelentésekben némi igazság: Cruise akciófilmjeinek ugyanis az ad extra szórakozási faktort, hogy tudjuk, amit látunk tőle, azt valóban ő csinálta meg, nem egy dublőr. 

Az adrenalinfüggőnek nyugodtan nevezhető sztár lógott már repülőgép oldalán, mászott a Burj Khalifa tetején és köszönte meg úgy a nézőknek a támogatást, hogy a magasból ugrott ki, következő nagy dobásában, a Mission: Impossible - Leszámolásban pedig még ezeknél is őrültebb dolgokat művel. 

Hirdetés

Az már valószínűleg mindenkinek megvan, hogy egy hegyen lévő rámpáról motorral fog a mélybe ugratni, hogy ejtőernyővel érjen földet, de lesz egy olyan jelenet, amiben egy még ennél is veszélyesebb mutatványt hajt végre. Ahogy az alábbi videóban is láthatjátok, a bázisugrást követő földhöz közeli siklóernyőzés (angolul speedflyingnak nevezik) még a motoros trükknél is durvábbnak ígérkezik, hiszen elég egy rosszul kiszámított mozdulat, és máris nekicsapódik nagy sebességgel egy betonfalnak, egy sziklának vagy a talajnak. Már attól is leizzadt a kezünk, hogy néztük Cruise-t, a moziban a karfát fogjuk szorítani. Nézzétek meg ti is, elképesztő: 

A Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész július 13-án érkezik a hazai mozikba, és mivel a kritikusok kollektíven imádják, valószínűleg jól fogunk szórakozni rajta. Ti meg fogjátok nézni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)