Hirdetés

Már szinkronosan is megnézheted A majmok bolygója: A birodalom előzetesét

|

Az ember civilizációjának összeomlása után a távoli jövőben a majom az úr.

Hirdetés

Érdekes, hogy míg a Pierre Boulle 1963-as regényéből táplálkozó első A majmok bolygója filmsorozat (1968 és 1973 között öt film készült) először az emberiségre váró sötét jövőt mutatta meg, és csak azután foglalkozott a civilizáció összeomlásához vezető, a majmok felemelkedését elősegítő folyamatokkal, a 2011-es A majmok bolygója: Lázadással útjára indított reboot a másik oldaláról fogta meg a kérdést. Magyarán ezekben a filmekben az ok megelőzte az okozatot.

A történet szerint több generációval járunk 2017-ben bemutatott A majmok bolygója: Háború után, az emberek teljesen elvadultak, képtelenek már a beszédre, miközben a főemlősök kultúrája látványos fejlődésen ment keresztül. A klánok békés együttélését azonban veszélyezteti, hogy az egyik vezér, Proximus Caesar igyekszik minél többet megkaparintani az emberek technológiájából, amivel biztosíthatná uralmát a többi majom felett.

Hirdetés

A Wes Ball rendezte A majmok bolygója: A birodalom 2024. május 24-én rajtol az amerikai mozikban, a főbb szerepekben Owen Teague-et, Freya Allant, Kevin Durandet, Travis Jefferyt, Peter Macont és William H. Macyt láthatjuk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)