Hirdetés

Mark Hamill végre találkozott Luke Skywalker édesanyjával

|

A Golden Globe-on futott össze a színész a Padmét alakító Natalie Portmannel.

Hirdetés

Mark Hamill közkincs. Már csak a Star Wars franchise-ban betöltött szerepe miatt is az lenne, de emellett zseniális dolgokat művel a szinkronizálás terén is (elsősorban Jokerre gondolunk, de többek között Skeletorként is remekel), nagyszerű a humora és pár éve még a magyarok szívét is megdobogtatta azzal, hogy örömmel számolt be róla, hogy "fedőfiú" lett a VOX magazinban

Az évtizedek során temérdek filmes eseményt megjárt, rengeteg emberrel fotózkodott, beleértve a kollégáit is, de úgy tűnik, hogy egyvalakivel még nem lőttek közös képet sohasem: azzal a színésznővel, aki leghíresebb karakterének, Luke Skywalker édesanyját játszotta. 

Hirdetés

Natalie Portman játszotta Padmé Amidalát a Star Wars előzménytrilógiában, aki ugyebár Luke-nak és Leiának adott életet, amibe sajnos bele is halt. A nagy találkozás - vagy legalábbis annak megörökítése - eddig váratott magára, legalábbis Hamill bejegyzése erre enged következtetni, aki Twitteren/X-en megosztott nemrég egy fotót, amin Portmannal látható, a következő felirattal: 

"Végre találkoztam az "anyámmal", köszönhetően a Gloden Globe-nak."

Ha arra gondoltok, hogy láttatok-e már közös képet Mark Hamillel és a filmbéli édesapját, Anakin Skywalkert/Darth Vadert megformáló Hayden Christensennel, akkor azzal is segítünk, a 2017-es Star Wars Celebration alkalmával került sor a nagy pillanatra, mutatjuk azt is: 

Így már teljes a családi album. Christensen egyébként tavaly ismét magára öltötte Vader jelmezét az Obi-Wan Kenobi és Ahsoka sorozatokban, Portman azonban a 2005-ös A Sith-ek bosszúja óta nem nem játszotta újra Padmét, noha tavaly elárulta, hogy rajta nem múlik a visszatérése, nyitott rá.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)