Hirdetés

Még megmenekülhet John Cena és James Gunn kukázott Prérifarkas-filmje

|

A Coyote vs. Acme törlése után elérte a Warnert a népharag, erre a stúdió félig visszakozott.

Hirdetés

Miután létrejött a Warner Bros. Discovery, és David Zaslav lett a vezérigazgató, komoly költségcsökkentés vette kezdetét a vállalatnál. Több, már leforgatott vagy majdnem elkészült projekt is a kukában landolt (mint a Batgirl és a Scoob! Holiday Hunt), megváltozott a streaming jelentősége (az HBO Maxra készült Kék Bogár ennek köszönhetően a mozikba került, zakózott is), és ennek köszönhetően nem készülnek hazai, saját gyártású tartalmak. 

Összeállt egy élőszereplős Bolondos dallamok spin-off is, a Coyote vs. Acme, amelyben a Kengyelfutó Gyalogkakukk elkapásával rendre felsülő Prérifarkas bepereli a gyártót, mondván a tőlük beszerzett eszközök és csapdák hibásak. A vállalat a bíróságon igyekszik megvédeni az igazát.

Hirdetés

A már leforgatott alkotás társírója és producere James Gunn, a zeneszerzője Steven Price, a szereplői pedig többek között John Cena, Will Forte és Lana Condor, és a Space Jam-filmekhez hasonlóan élőszereplős és animációs elemeket vegyítő projekt egész jól szerepelt a tesztvetítéseken is, azonban mindennek ellenére a Warner Bros. Discovery nem kért belőle: egy 30 millió dolláros adóleírás miatt törölte a Coyote vs. Acmét, amely váratlanul érte a stábot és a rajongókat is. Számos filmest kiakasztott a hír, míg Cena csak a Bolondos dallamok zárását idéző "The End" képpel reagált.

Ezért a lépésért nagyon kapta a savat a Warner Bros. Discovery a közösségi médiában, és a Puck jelentése alapján a népharag megtette a hatását: forrásaik szerint a vállalat bár nem támasztja fel a Coyote vs. Acmét, megengedi, hogy más forgalmazó átvegye és bemutassa azt. A döntés állítólag az erős negatív visszhang, valamint a Warner és a rendező, illetve a sztárok képviselői közötti heves adok-kapok után született meg. Természetesen ez távol áll egy hivatalos megerősítéstől és a megmeneküléstől is, de némi reményt jelenthet arra, hogy nem veszett el örökre Cenáék munkája.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)