Hirdetés

Megérkezett a Micimackó: Vér és méz 2 első előzetese, de rejtély, kinek jó ez

|

Az első részt sokan 2023 legrosszabb filmjének tartják, de ez nem vette el a készítők kedvét.

Hirdetés

Miután A.A. Milne kultikus regénye elérte azt a kort, amikor már nem érvényesíthető a szerzői jog és közkinccsé vált, több projektet is bejelentettek Micimackó főszereplésével. A legelszálltabb azonban Rhys Frake-Waterfield debütáló rendezése, a Winnie the Pooh: Blood and Honey, avagy magyarul Micimackó: Vér és méz volt, amely még hazánkban is mozikba került. 

A horrorfilm megmutatta, milyen lenne az, ha a Róbert Gida távollétében elfajzott Micimackó és barátai nekiállnának gyilkolászni, de az őrült koncepció ellenére a végeredmény katasztrófa lett: a Micimackó: Vér és méz még a trash filmek kategóriájában is csalódást okozott - társoldalunk, a Puliwood nem véletlenül választotta 2023 legrosszabb filmjének

Anyagilag viszont jól jártak Frake-Waterfieldék: az állítólag mindösszesen 100 ezer dollárból leforgatott horror közel 5 millió dollárt hozott globálisan, így nem volt megállás, bejelentették a Micimackó: Vér és méz 2-t, amiből pár hónapja már az első képeket is megcsodálhattuk, azokon bukkant fel először a vérfagyasztó Tigris.

Hirdetés

Eddig kellett csak várnunk az első trailerre, amely ízelítőt ad a folytatásból. Ebben Micimackó, Malacka, Bagoly és Tigris úgy döntenek, hogy Ashdown városába mennek, hogy bosszút álljanak Róbert Gidán, amiért felfedte a létezésüket, és ahol a banda megjelenik, ott véres mészárlás veszi kezdetét. Nézzetek bele, ha mertek: 

A Micimackó: Vér és méz 2 várhatóan márciusban kerül az amerikai mozikba, és a pletykák szerint megnyitja majd az utat a további 18+-os feldolgozások előtt, utalni fog a Pinokkió, a Bambi és a Pán Péter horrorra is. Magyar premier egyelőre nincs. Nektek hogy tetszett az első film?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)