Hirdetés

Megérkezett az Alien: Romulus első előzetese, amit nálunk magyar felirattal nézhetsz meg

|

Vérből és borzongásból nem lesz hiány az Alien: Romulus első kedvcsinálója alapján.

Hirdetés

Örülhetnek az Alien-rajongók, hiszen végre-valahára megérkezett a franchise következő inkarnációjának, vagyis az Alien: Romulus címet viselő mozifilmnek az első teaser trailere - ez immár a hetedik Alien-film lesz, és a kilencedik, amiben szerepelnek a xenomorfok (ott volt még ugyebár a két AvP mozi is).

Ezúttal Fede Álvarez ült be a rendezői székbe, és az írásért is ő felelt Rodo Sayagues társaságában. Ridley Scott producerként működött közre a projektben, a főbb szerepeket pedig Cailee Spaeny, Isabela Merced, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn és Aileen Wu kapta. A sztori az első, 1979-es Alien film és a '86-os második rész eseményei között játszódik. 

Hirdetés

 Természetesen mint mindig, most is magyar felirattal nézhetitek meg YouTube csatornánkon a legújabb előzetest.

 

Az Alien: Romulus a jelenlegi tervek szerint augusztus 16-án érkezik meg a magyar mozikba, nálunk egy nappal korábban lesz érdemes számítani rá.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)