Hirdetés

Meghalt a zöld Power Ranger, Jason David Frank

|

A színész, harcművész, aki 25 éven át alakította Tommy Oliver karakterét a népszerű franchise tévés és mozis produkcióiban, öngyilkos lett.

Hirdetés

A Haim Saban és Shuki Levy által megálmodott médiafranchise alapköveit a Fox Kidsen 1993 és 1996 között futott Mighty Morphin Power Rangers című sorozat fektette le, melynek első évadában debütált mutatkozott be a kivételes képességű tini, Tommy Oliver, méghozzá az eredeti csapat ellenfeleként, aki kis híján felül is kerekedett rajtuk, de miután kiszabadult Rita Repulsa bűbája alól, csatlakozott hozzájuk zöld Power Rangerként. A későbbi évadokban és iterációkban azonban gyakran cserélte jellegzetes öltözetét fehérre, sőt vörösre és feketére is.

Tommy Olivert az 1973-ban született Jason David Frank alakításában (ez volt az első szerepe) ismerte és kedvelte meg a közönség, a karakter gyakorlatilag összeforrt a színésszel, végigkísérve annak pályafutását egészen a 2018-as Power Rangers Super Ninja Steelig. Pedig a sorozat készítői eredetileg mindössze 14 epizódon keresztül szerették volna képernyőn tartani.

Hirdetés

Halálának híréről személyi edzője és közeli barátja Mike Bronzoulis számolt be először, amit a TMZ-nek Frank ügynöke is megerősített. A lap forrásai szerint a 49 éves színész öngyilkos lett. Utolsó filmjét, a Legend of the White Dragont előreláthatóan 2023-ban fogják bemutatni. A projekt eredetileg rövidfilmnek indult, amihez Frank a Kickstarteren gyűjtött támogatást, de idővel egész estés produkcióvá nőtte ki magát, ami igazi csemegének ígérkezik a rajongók számára, hiszen Power Rangers-ös kollégái (Ciara Hanna és Jason Faunt) mellett az elhunyt színész lánya, Jenna, valamint Mark Dacascos is játszik benne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)