Hirdetés

Mégis megvalósulhat Az ördögűző reboot

|

Pedig a stúdió pár éve még kijelentette, hogy soha nem fogják ezt meglépni.

Hirdetés

Folytatódik Hollywood reboot- és remake-mániája, amely nem kerüli el a klasszikus horrorokat sem. A közelmúltban már kiderült, hogy újjáéledhet a Hellraiser (sőt folytatódhat is egy HBO-sorozat képében), most pedig állítólag az 1973-as Az ördögűzőt támasztaná fel a Morgan Creek Entertainment, amely meglehetősen meglepő döntés a vállalat korábbi kinyilatkoztatása után. 

Hirdetés

A Deadline jelentése alapján a cég Az ördögűző rebootolásán dolgozik, amely terveik szerint 2021-ben kerülhet a mozikba, de többet egyelőre nem tudni a projektről, így az sem világos, hogy ki rendezhetné (az eredetit William Friedkin készítette William Peter Blatty forgatókönyve alapján). Viszont már maga a feltételezés is furcsa, mivel a /Film rábukkant egy 2015-ös tweetre, amelyben a Morgan Creek kijelentette, hogy soha sem fognak megpróbálkozni Az ördögűző remake-jével. 

A Foxon egyébként futott egy Az ördögűző sorozat 2016 és 2018 között, amely két évadot élt meg, és az eredeti film folytatásaként szolgált, figyelmen kívül hagyva a későbbi részeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)