Hirdetés

Meglett Vadon Jani utódja Balázsék műsorába

|

A Rádió 1-en jelenlegi formájában 2016 óta futó műsorba 250 ezer szavazat alapján választották ki a trió új, állandó tagját.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy 15 év közös munka után Vadon Jani új kihívásokat keres, és otthagyja a Balázsék című műsort. Azt még mindig nem tudni, hogy mihez kezd pontosan a lelépő műsorvezető (akinek távozását először fel sem fogták kollégái, de nagy nehezen elfogadták döntését), az viszont már kiderült, hogy ki lesz az utódja.

Voltak kísérletek, és persze kis hazánk alsópolcos celebjei is próbáltak rivaldafényhez jutni, Nagy Alekosz és Fekete Pákó mellett azért komolyabban vehető nevek is mikrofon elé ültek, mint például Svraka-Gévai Juli, Kovácsovics Fruzsina, Puskás Peti vagy Musimbe Dávid Dennis.

A Rádió 1 honlapján végül hallgatók választották meg az új tagot, a jelöltek nem is a fenti csokorból kerültek ki. Ráskó Eszter humorista lett a befutó, több mint 250 ezer leadott voks emelte őt a Balázsék stúdiójába állandó műsorvezetőként, akik szerint egy új élet kezdődik most el.

Hirdetés

Ráskó egyébként a Dumaszínház társulatának tagja, saját bemutatkozása szerint "Pszichológus, Szexuálpszichológus, HR Manager, Szabolcs megye önjelölt üdvöskéje, megrögzött élménykereső, enyhén narcisztikus és szociálisan túl kompatibilis személy". Íróként is megvillantotta már tehetségét a WMN oldalán

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)