Hirdetés

Megrészegült a Netflix a One Piece sikerétől, újabb kultikus mangából csinál élőszereplős sorozatot

|

A Netflix bevállalta, hogy a műfaj egyik legnagyobb klasszikusát, a Yu Yu Hakushót is képernyőre vigye. Már premierdátumot is kapott az adaptáció.

Hirdetés

Rengeteg félresikerült próbálkozás után a Netflix végre talált valamit, ami bevált. A One Piece élőszereplős adaptációját imádták a rajongók és az újoncok is, így annak második évada már gőzerővel készül. Érdemes azonban észben tartani, hogy a streamingóriásnál több anime adaptáció is tervben van, ezek között pedig ott figyel minden idők egyik (ha nem a) legjobb akció szériája, a Yu Yu Hakusho is.

Yoshihiro Togashi klasszikusa nemcsak azért fontos, mert egy generáció első shonenje volt, hanem azért is mert a vele lefektetett alapoknak olyan címeket köszönhettünk, mint a Dragon Ball, a My Hero Academia és a többi nagy shonen széria. A manga és anime kultúra egyik mérföldkövéről beszélünk: ekkora elvárásokkal talán még sosem nézett szembe a Netflix.

Hirdetés

Hogy sikerül-e megfelelniük ezeknek, hamarosan elválik. A streamingszolgáltató ugyanis közzétette a széria premierdátumát, ami meglepően közeli: december 14-én kezdődik az élőszereplős kaland.

A Yu Yu Hakusho mellett egyébként a Netflix tervezget egy Death Note és egy Samurai Champloo projektet is több más adaptációval egyetemben. Van tehát miért izgulniuk a rajongóknak, akik nyilván nem szeretnék, hogy kedvencük a Cowboy Bebop sorsára jusson.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)