Hirdetés

Megszólalt Emily Blunt A holnap határa folytatásával kapcsolatban

|

Nem sokat hallottunk a projekt felől, ami a színésznő révén most némi életjelet adott magáról.

Hirdetés

Egészen pontosan négy évvel ezelőtt, még 2019-ben számoltunk be arról, hogy hivatalosan is készül A holnap határának folytatása, amit már ekkor is kitörő örömmel fogadtak a rajongók. Ezt követően azonban viszonylag nagy csend övezte az eredetileg még 2014-ben bemutatott, Tom Cruise és Emily Blunt főszerepesével készülő sc-fi második felvonását, és nem sok mindent hallottunk a filmről.

Most némi mozgolódás történt a projekt háza táján, ugyanis maga a színésznő szólt néhány szót ezzel kapcsolatban. Egy nemrégiben adott interjú során Blunt ugyanis elmondta, hogy ő és a film rendezője, Doug Liman között folyamatosan szóba kerül a folytatás, amivel kapcsolatban több dolog miatt is aggódik. 

Hirdetés

Egészen pontosan úgy nyilatkozott:

"Tudom, hogy remélhetőleg Tom is meg szeretné csinálni egy ponton a folytatást. De itt most az időzítésről van szó, ugyanis már tíz év telt el azóta, hogy elkészítettük az eredeti filmet. Dolgoztunk egy szuper forgatókönyvön, de úgy gondolom, hogy ez csak akkor működött volna, ha nyolc évvel ezelőtt le is forgattuk volna. Nem azt mondom, hogy annyira régimódiak vagyunk, de azért figyelembe kell vennünk, hogy tíz év telt el az eredeti film óta".

Persze ebből nem sok minden derült ki azzal kapcsolatban, hogy hogy is áll most a projekt, illetve hogy mik a tervek a jövőben ezzel kapcsolatban, de Blunt szavai azért némi bizakodásra adhatnak okot. Bár ezek után az borítékolható, hogy ha egyszer meg is valósul a folytatás, akkor az már biztosan nem az A holnap határa lesz, amit eredetileg megismertünk.

Bár ennek ellenére is izgalmas lenne látni a modern korhoz igazodó második felvonást, elvégre a Top Gun folytatása is 36 év után érkezett meg, és még így is bőven megérte várni rá.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)