Hirdetés

Metropolis címmel készül a Superman előzménysorozat

|

A Gotham mintájára jön a sorozat, ami arra az időre koncentrál, mikor Superman még nem védelmezte Metropolis városát

Hirdetés

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Gotham tévésorozat bebizonyította, izgalmas történeteket lehet mesélni arról az időszakról is, mikor a DC Comics legnagyobb hősei még nem bújtak bele a képregényekből ismert jelmezeikbe. Nemrég a DC Entertainment és a Warner Bros. Television bejelentette, a két cég egy Superman előzménysorozaton kezdett el dolgozni.

Hirdetés

A Metropolis címmel érkező sorozat Lois Lane riporter és Lex Luthor jövendőbeli gonosztevő életére koncentrál, az ő kalandjaikat nézhetjük majd a híres képregényes nagyvárosban. A recept teljesen azonosnak tűnik a Gotham formulájával, ami bizakodásra ad okot, hiszen a rajongók nagyon kedvelik azt a sorozatot is. Nem véletlen persze a hasonlóság, elvégre a két tévésorozat producerei megegyeznek. Az is tudjuk már, hogy a produceri munkálatok mellett John Stephens írja a pilot epizód forgatókönyvét, Danny Cannon pedig rendezni fogja az első részt. Első körben 13 részt rendeltek be a Metropolisból, ami a DC exkluzív streaming szolgáltatásán debütál majd valamikor 2019 folyamán. A forgatás még valamikor idén megkezdődik. 

Egy kedvcsináló rajzot már ki is adott a DC Entertainment és a Warner Bros. Television:

Ez lesz egyébként a második bejelentett élőszereplős sorozat az említett streaming szolgáltatásában, ugyanis szintén itt lesz látható a Titans sorozat. Animációs téren is domborítani akarnak majd, készül egy Harley Quinn rajzfilmsorozat, valamint a Young Justice: Outsiders is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)