Hirdetés

Mi az Éhezők Viadalának célja? Az új Énekesmadarak és kígyók balladája szinkronos előzetesben is ez a fő kérdés

|

Megérkezett az Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája legújabb magyar szinkronos előzetese.

Hirdetés

Suzanne Collins Az éhezők viadala-trilógiát valószínűleg nem sokaknak kell ma már bemutatni, hiszen az abból készült mozifilmek óriási rajongótábort építettek ki - és egyáltalán nem mellékesen az A-listás sztárok közé emelte Jennifer Lawrence-t. Collins aztán úgy érezte, van még ebben a világban elmesélnivalója, és 2020-ban kiadta az Énekesmadarak és kígyók balladája című előzménykötetet. Most ebből készített mozifilmet a Lionsgate.

Az előzménysztoriban Tom Blyth fogja alakítani a fiatal Coriolanus Snow-t, a későbbi Snow elnököt, aki a film cselekményének idején még a 12-es körzet mentora. Mentoráltja pedig nem más, mint Lucy Gray Baird, akit Rachel Zegler játszott el. Fontos szereplő lesz egyébként még Peter Dinklage, aki az Éhezők Viadalát alapító Casca Highbottomként tűnik fel.

Hirdetés

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája 2023. november 16-án érkezik meg a magyar mozikba. A rajongóknak tehát még várniuk kell rá egy keveset, de az alábbi szinkronos előzetessel talány azért picivel könnyebb lesz kibírni ezt a bő másfél hónapot.

Nektek hogy tetszik a trailer? Mit vártok a filmtől?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)