Hirdetés

Mi következik Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája után?

|

A rajongók tudják jól, hogy az előzményfilm egy új regény alapján készült, és ugyan jelenleg nincs hír további kötetekről, már felmerült a filmfolytatások kérdése.

Hirdetés

Az éhezők viadalának fénykora már réges-rég letűnt, de az Énekesmadarak és kígyók balladája egy pillanatra visszahozta a világot a reflektorfénybe. Suzanne Collins új könyve nagy sikert aratott, amire persze a Lionsgate is azonnal rárepült. A filmes feldolgozás novemberben kerül a mozikba, és ilyen közel a premierhez természetesen maximumra pörgött már a hype-motor.

Ennek örömére az Entertainment Weekly el is rabolta a rendezőt és a producert egy interjúra.

Hirdetés

Az univerzum rajongóinak elsődleges kérdése, hogy az Éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája után számíthatunk-e majd több spin-off filmre vagy folytatásra. Se Francis Lawrence rendező, se Nina Jacobson producer nem zárkóznak el az ötlettől, de Lawrence részéről van egy fontos kitétel.

"Nyilván azért szeretek a sorozat részese lenni, mert a nagyon jó sztorikkal dolgozhatunk. Ami viszont ennél is kielégítőbb volt, az a tény, hogy Suzanne sztorijai mindig szólnak valamiről. Mindig van egy alap, ami az eredeti filmek esetében a háború következményei voltak. Az Énekesmadarak és kígyók balladája a természet állapotáról szól. Ettől lesznek gazdagabbak a történetek, és ezért állják ki az idő vasfogát is. Ha Suzanne-nek van egy új ötlete a világával (történjen az új karakterekre építve vagy régieket előhúzva), akkor szívesen vállalom azt is. Ugyanakkor nem látok abban semmi érdekeset, hogy "akkor csináljunk egy Finnick filmet". Egy remek karakterről van szó, de mi itt a releváns mondanivaló?"

Jacobson is hasonló gondolatokat fogalmazott meg:

"Ha van Suzanne-nek mondandója, akkor én ott leszek, hogy meghallgassam. Mindig megyek majd utána, bárhová is vezet."

Szóval a lényeg, hogy amennyiben az írónőnek vannak új ötletei, és papírra veti azokat, úgy lesznek majd új filmek is. Addig viszont senki ne ugráljon a majd az ülésében további epizódokra számítva.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)