Hirdetés

Miért rázott kezet Morpheus és a magyar pénzügyminiszter egy űrhajón?

|

Laurence Fishburne Etyeken forgatja a Slingshot című sci-fit.

Hirdetés

Laurence Fishburne ugyan nem tért vissza Morpheusként a negyedik Mátrix filmben (csak archív felvételeken láthattuk őt), de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az immár 60 esztendős színész unatkozna. Most például épp hazánkban dolgozik, pár órája pedig a magyar pénzügyminiszter, Varga Mihály Facebook-oldalán találkozhattunk vele.

A szóban forgó posztban Varga még csak annyit írt, hogy "Etyeken készül valami...", illetve azt ígérte, hamarosan több képpel és infóval érkezik.

Hirdetés

Így is történt, egy második Facebook-posztban ugyanis újabb fotók következtek, illetve itt már az is kiderült, hogy az Etyeken forgó Slingshot című moziról van szó, melyben egyébként Laurence Fishburne mellett Casey Affleck és Emily Beecham is szerepel. A sci-fit Mikael Håfström rendezi, a forgatókönyvért R. Scott Adams és Nathan Parker felel.

A forgatás még decemberben kezdődött el az etyeki Korda Filmstúdióban és több budapesti helyszínen, így azért több mint valószínű, hogy a Fishburne munkássága és a hollywoodi szuperprodukciók hazai forgatásai iránt érdeklődök nem most hallottak először a projektről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)