Hirdetés

Mindenki azon pörög, hogy Billie Eilish a nőkhöz vonzódik, miközben sokkal fontosabb dolgokat is mondott

|

Készült vele egy interjú, amiben mellékesen megjegyezte, a nők is vonzzák, de nem ez volt a beszélgetés legérdekesebb része.

Hirdetés

Ha rákeresek a 22. életévét töltő Billie Eilish nevére a Google-ben, az alábbi hírek ugranak fel, nálam most épp ebben a sorrendben, de böngészési előzményektől függően ez változhat: 

Illetve a Variety interjúja, amiben a kijelentés elhangzik. Ez csak a top 7, de nehéz lenne olyan oldalt találni, ahol nem a kiemelt félmondatot vélték a leglényegesebbnek - és ez valahol érthető egy olyan országban, ahol a bulvár tartja a csúcson a vezető hírportálokat, villantások, bögybográcsok, ilyen-olyan celebek meztelen testének ígérete bírja azonnali kattintásra az olvasókat.

Pedig az, hogy Eilishnek ki tetszik és ki nem, tényleg csak mellékes volt egy olyan interjúban, amiben arról is szó esik, karrierje elején mindenkit csak az érdekelt, kivel jár, miért öltözik úgy, ahogy, és egyébként sátánista-e.

Hirdetés

A cikkben szó esik arról, hogy most ébredt rá, nem kell úgy élnie, mintha már élete vége felé járna. 13 éves korában a SoundCloudra feltöltött Ocean Eyes tette ismertté, majd nem sokkal azután szerezte meg első Grammyjét, hogy betöltötte a 18-at. Azt gondolta, a Bad Guy sikere hozta meg számára a boldogságot, de ez csak külső megerősítés volt. Most jutott el arra a pontra, hogy átértékelje az életét, olyan dolgokra koncentráljon, amik úgy teszik boldoggá, hogy azok függetlenek a külvilágtól és az internettől, a visszajelzésektől. Fontos üzenet ez mindenki számára, aki attól érzi jónak és jól magát, hogy hány like-ot kap, hány ismerőse van, mint arról az alábbi, a közösségi média elvárásaival is foglalkozó podcastban is szó esik.

Korábban küzdött azzal, hogy azt gondolta, más lányok, nők nem kedvelik őt, nem tud velük kapcsolódni. Most viszont mély kapcsolata van az életében szerepet játszó nőkkel, a barátaival és a családtagjaival. Csak a közelmúltban, a Barbie filmhez kiadott "What Was I Made For?" című száma  hatására változott meg a nőiességgel kapcsolatos viszonya.

Valóban megjegyzi, hogy vonzódik a nőkhöz, de az újságíró is kiemeli, mennyire lazán közli ezt, holott régebben egy ilyen "bejelentést" nem lehetett volna gondos szervezés és a kiadóval való egyeztetés nélkül megtenni. Szóval a fiatalok körében ez már nem szenzáció, ahogy annak lennie is kellene.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Soha nem érezte magát vonzónak és nőiesnek, még annak ellenére sem, hogy miután a média folyamatosan azzal foglalkozott, miért öltözik bő ruhákba, mit rejteget, mekkora őrület volt abból, amikor 16 évesen először mutatkozott az utcán topban, és kiderült, hogy nagy mellei vannak.

"Bezzeg a férfiak testéről senki nem mond soha semmit. Ha izmos vagy, jó. Ha nem, jó. Ha vékony vagy, az is. Ha apukatested van, az is. Ha dagadt: imádom! Mindenkinek okés ez."

Eilish most harmadik stúdióalbumán dolgozik, szerepel a Swarm című Prime Video sorozatban, és a What Was I Made For?-ral második Oscarjára is számíthat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)