Hirdetés

Mindenki kedvenc vikingjét is láthatjuk a Dűne előzménysorozatban

|

Újabb ismert arc csatlakozott az HBO Maxra készülő szériához.

Hirdetés

Illusztris szereplőgárdával folytatódik 2023 novemberében a tavalyi év egyik nagy sikere, a Dűne, amely ismét Denis Villeneuve rendezésében fog megvalósulni: a visszatérő Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya és Stellan Skarsgard mellett olyan színészek csatlakoztak a gárdához eddig, mint az Elvis filmmel mindenkit lehengerlő Austin Butler és a zseniális Christopher Walken

Villeneuve egyértelműen trilógiában gondolkodik, a tervei azonban túlságosan is ambiciózusak, ezért nem fér bele az idejébe a spin-off sorozat, a Dune: The Sisterhood pilotja is, így a helyét Johan Renck vette át, aki az HBO minisorozatával, a 2019-es Csernobillal már bizonyította képességeit. 

Hirdetés

Az előzetes információk szerint a kizárólag nőkből álló Bene Gesserit Rendre koncentráló széria tízezer évvel játszódik a Dűne-könyvek eseményei előtt, és a szervezet eredetére fókuszál majd. Egy hónapja arról írt a Variety, hogy Emily Watsont (Hullámtörés, A harmadik nap) és Shirley Hendersont (a Harry Potter széria Hisztis Mirtillje) szerződtették le a produkcióhoz, akik a Harkonnen-nővéreket, Valyát és Tulát alakíthatják majd, most pedig új érkezőről számolt be a honlap. 

A Variety ugyanis úgy tudja, hogy a Vikingek és A farkas gyermekei sorozatok, valamint a Warcraft film sztárja, Travis Fimmel kapta meg a Dűne előzményszéria férfi főszerepét. Fimmel Desmond Hartot fogja alakítani, aki a leírás alapján "egy karizmatikus katona rejtélyes múlttal, aki a Harkonnen-nővérek rovására igyekszik elnyerni a császár bizalmát". 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)