Hirdetés

Mindenkit lenyomnak a szalmakalapos kalózok az élőszereplős One Piece trailerben

|

Eiichiro Oda mangasorozatának adaptációja lehet a Netflix következő nagy dobása.

Hirdetés

Amikor a Netflix legutóbb megkísérelt egy kultikus animesorozatot élőszereplős formába átültetni, fáradozását nem értékelték sokra a kritikusok, és ami még fontosabb, a rajongók sem ájultak el tőle, ezért aztán a Cowboy Bebop nem is húzta tovább egyetlen évadnál. A kérdés az, hogy Shinichirō Watanabe, Keiko Nobumoto, Toshihiro Kawamoto, Kimitoshi Yamane és Yoko Kanno neo-noir űrwesternjének sorsára jut-e Eiichiro Oda kalózkalandjai is, vagy képes lesz elnyerni a nézők kegyeit.

A One Piece története Gol D. Roger kalózkirály mesés kincse körül forog, aminek a megszerzése egyúttal a titulus megöröklésével is jár. Ezt hajszolja a világ összes tengeri haramiája, beleértve a tapasztalatlan, ám annál lelkesebb Monkey D. Luffyt is.

Hirdetés

Nem egyedül indul az Iñaki Godoy által megformált nyúlánk (ezt értsétek szó szerint) kalóz erre a veszedelmes vállalkozásra, vele tartanak az úton a füzetekből már jól ismert társai:  Roronoa Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Usopp (Jacob Romero Gibson) és Sanji (Taz Skylar). Igaz, most még nem bukkan fel a teljes legénység, a többekre gyaníthatóan a következő évadokban számíthatunk, már amennyiben lesz folytatás.

Az élőszereplős One Piece augusztus 31-én debütál a Netflixen, az első évad 8 epizódból áll majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)