Hirdetés

Mit szólnátok egy Jurassic Park filmhez, amiben dinókkal szexelnek?

|

Egy rendező álomprojektje az, hogy újragondolja Steven Spielberg klasszikusát.

Hirdetés

Hiába haltak ki 66 millió évvel ezelőtt, a dinoszauruszok megunhatatlanok. Amióta létezik filmgyártás, azóta igyekeznek az alkotók minél látványosabb módon megjeleníteni őket, az áttörést pedig Steven Spielberg 1993-as kultklasszikusa, a Jurassic Park hozta el, amely addig soha nem látott módon mutatta be ezeket a csodás (és többnyire veszélyes) lényeket. A több mint 1 milliárd dollárt kaszáló film után két folytatás is készült, majd 2015-ben a Jurassic Worlddel kapott vérfrissítést a franchise. 

A Jurassic World 1,6 milliárd dollárt, a 2018-as Jurassic World: Bukott birodalom 1,3 milliárdot, a 2022-es Jurassic World: Világuralom pedig 1 milliárdot termelt globálisan, így ne csodálkozzunk rajta, ha a Universal Pictures nem áll le a folytatásokkal, miként azon sem, ha esetleg rábólint furcsa ötletekre is. A vérgőzös változat, amit Colin Trevorrow szívesen összehozna például még egészen visszafogott ahhoz képest, hogy pletykáltak már egy Halálos iramban crossovert is. 

Hirdetés

A legújabb elképzelés az Oscar-díjas színésznőtől, rendezőtől és írótól, Emerald Fennelltől jött, aki alkotóként a 2020-as Ígéretes fiatal nővel mutatkozott be, legutóbbi munkája pedig a Saltburn volt (de idén láthattuk a Barbie-ban is). Fennell a Deadline-nak beszélt álmai projektjéről, miszerint szívesen elkészítené Spielberg Jurassic Parkjának erotikus változatát:

"Őszintén szólva úgy érzem, hogy nagyon szerencsés voltam. Már eddig is megvalósíthattam álmaim projektjeit. De az abszolút kedvencem a Jurassic Park, úgyhogy nagyon szeretnék a dinoszauruszokkal foglalkozni. Nos, mindenekelőtt nagyon erotikus módon. Szerintem az emberek és a dinoszauruszok eljutottak abba a szakaszba az együtt töltött idő alatt, amikor a dolgok már kezdenek elég izgalmasak lenni. Szóval, lenne egy házasság egy ember és egy velociraptor között, és ez alapvetően egy családi dráma lenne".

Egyelőre nem tudni, hogy a franchise legfőbb producerének, Steven Spielbergnek és a Universal Pictures döntéshozóinak mi a véleményük erről, de még egyetlen hasonló koncepciójú filmet sem jelentettek be - sőt, jelenleg hivatalosan egyetlen új Jurassic World sem készül, csupán a Netflixre jön a Jurassic World: Krétakori tábor folytatása, a Jurassic World: Chaos Theory. 

Ti megnéznétek egy erotikus Jurassic Parkot?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)