Hirdetés

Most akkor folytatást vagy rebootot kap az 1997-es Ál/Arc?

|

Új Ál/Arc mozi készül, a rendező, Adam Wingard tisztázta, hogy egy teljes újragondolásról vagy egy klasszikus folytatásról van-e szó.

Hirdetés

Valószínűleg keveseknek kell bemutatni John Woo 1997-es filmjét, a Nicolas Cage és John Travolta főszereplésével készült Ál/Arcot. Nemrég felröppent a hír, hogy a Godzilla vs. Kong rendezője, Adam Wingard rebootolhatja a klasszikust, sőt már készül is az új film a Paramount berkein belül.

Wingard nem húzta sokáig a dolgot, azonnal reagált a pletykákra, és megpróbálta villámgyorsan elejét venni a további félreértéseknek. Az új Ál/Arc film ugyanis nem egy reboot lesz.

Hirdetés

A rendező saját Instagram oldalán írta meg, hogy filmje nem egy újragondolás lesz, semmiképp sem akarná újraértelmezni az eredeti Ál/Arcot. Ehelyett egy közvetlen folytatást fog elkészíteni, szóval gyakorlatilag az Ál/Arc 2 formálódik épp a Paramountnál. Az új rész forgatókönyvéért szintén Wingard, illetve társszerzőként Simon Barrett felel majd. 

Kíváncsian várjuk, mi sül majd ki a projektből, és hogyan tudják majd összekapcsolni a második részt a felejthetetlen első felvonással. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)