Hirdetés

Most épp Gal Gadotba szerelmesek a Netflix nézői

|

Erősen nyitott a streamingplatform közönségének új kedvence, a Rachel Stone - Mindent vagy semmit.

Hirdetés

Mindössze néhány napja, augusztus 11-én debütált a Netflixen a Wonder Womanként híressé lett Gal Gadot új filmje a Heart of Stone, ami a magyar fordításban a Rachel Stone - Mindent vagy semmit címet kapta. A történetét kiötlő Greck Rucka (mellesleg ő jegyzi a forgatókönyvet is Allison Schroederrel, A számolás joga társírójával együtt) nem titkolt célja felépíteni egy új kémes franchise-t, amely képes életben maradni olyan, már rég bejáratott szériák árnyékában, mint a James Bond vagy a Mission Impossible.

Amennyiben a hivatásos ítészeken múlna, akkor a reménye mostanra szertefoszlott volna, mivel a kritikusok a földbe döngölik a Tom Harper rendezte kémthrillert. Mint a legtöbb nagy költségvetésű netflixes film, ez is szörnyen néz ki, teljesen lélektelen, hiányzik belőle minden egyéniség, a karakterek papírvékonyak, a történet túlírt, és ami végképp kiábrándító, még az akciójelenetek sem túl izgalmasak. Pedig Gal Gadot, akit sikertelenül próbálnak menő szuperkémként eladni, tényleg ért a harcművészetekhez, karatéban és krav magában is járatos, olyannyira, hogy a kötelező katonai szolgálata alatt kiképző volt.

Hirdetés

Voltaképp az egész film olyan, mintha egy algoritmus rakta volna össze, és ha valóban így történt, akkor megállapíthatjuk, hogy hozta, amit elvártak tőle, mivel a nézők azonnal rávetették magukat. Csak az Egyesült Államokban 1,8 millió háztartás volt kíváncsi Rachel Stone első kalandjára a Samba TV nevű elemzővállalat adatai szerint augusztus 11. és 13. között.

Bár egyáltalán nem rossz ez az eredmény, mégis elmarad Gal Gadot előző netflixes produkciója, a Dwayne Johnsonnal és Ryan Reynoldsszal közösen forgatott Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) premierjétől, amire 4,2 millió amerikai háztartás volt kíváncsi. Abban, hogy a Rachel Stone - Mindent vagy semmit nem tudta megközelíteni az említett filmet, nyilvánvalóan közrejátszik, hogy Gadot partnerei (Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo és Matthias Schweighöfer) közül egyik sem számít akkora névnek, mint Johnson vagy Reynolds.

Ami a hazai fogadtatást illeti, a Rachel Stone - Mindent vagy semmit e pillanatban is vezeti a legnézettebb filmek toplistáját.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)