Hirdetés

Nagy stúdiók hagyják ki idén a Comic-Cont

|

Tavaly lerobbantották arcunkat az új filmek és sorozatok bejelentései, de a nagyok idén inkább ott se lesznek a show-n.

Hirdetés

A San Diego Comic-Con minden év egyik legcsodálatosabb eseménye, legalábbis nekünk, vallásos nerdöknek. A kedvenc franchise-vezetőink itt tartanak kisebb-nagyobb panelbeszélgetéseket és szórják ránk a trailereket, bejelentéseket. Tavaly a Marvel is meglepett minket egy rakat infóval a saját előadásán, de idén ez elmarad.

Sem a Marvel, sem a Universal, sem pedig az HBO nem tart semmilyen nagy műsort a Comic-Conon, és még az eredeti jelentést közlő The Wrap sem tudja megmondani, hogy pontosan miért.

Hirdetés

Feltételezések vannak, és a legkézenfekvőbb ezek közül az írói sztrájk okozta csúszásokat nevezi meg a helyzet okaként. A Marvelnél például a Blade, a Thunderbolts, a Daredevil: Born Again és a Wonder Man gyártása is egyhelyben álldogál, és a Disney nem is nagyon tud tervezni most ezekkel a projektekkel. A többi, érkezőfélben lévő filmjük és sorozatuk már relatíve közel van, így azokról sokat nincs mit mesélni már.

Ettől függetlenül azért a Marvel Studiosé legalább ott lesz a Comic-Con standjai között. Nem lennénk meglepődve, ha a stúdiók egy-egy trailert azért fellőnének az internetre a show alatt, de panelekre, kérdezz-felelekre és infó dömpingre felelesleges lesz számítanunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)