Hirdetés

Nagyon furán ejtik Kraven nevét a Kraven, a vadász magyar szinkronos előzetesében

|

Pókember ellenfelei közül újabb szupergonosszal találkozunk még idén a hazai mozikban.

Hirdetés

Nincs könnyű dolguk a moziba járó képregény-rajongóknak, mert míg a DC frontján az okozhat zavart a fejekben, hogy a rövidesen lezáruló DCEU (DC Extended Universe), valamint a helyébe lépő DCU (DC Universe) filmes univerzumok mellett ott vannak még a tőlük független DC Elseworlds produkciók, addig a Marvelnél két univerzum létezik egymás mellett, melyek egészen minimálisan, de azért érintkeznek egymással. Az MCU (Marvel Cinematic Universe) felett a Disney, az SSU (Sony's Spider-Man Universe) felett a Sony bábáskodik.

Utóbbihoz tartozik a magyar mozikba 2023. október 5-én befutó Kraven, a vadász is, amely Pókember egyik ikonikus ellenfelének, Sergei Kravinoffnak az eredettörténetét meséli el.

Hirdetés

A J. C. Chandor (Határok mentén) rendezésében megvalósuló film címszereplőjét az az Aaron Taylor-Johnson alakítja, aki Dave Lizewski-ként futott be a Ha/Ver amatőr bűnüldözőjeként, később pedig Higanyszálat játszotta el a Bosszúállók: Ultron korában.

A Kraven (vagy ahogy a trailer végén magyarul ejtik, Kráven) moziban fontos szerepe lesz még Russell Crowe-nak Sergei apjaként, Ariana DeBose-nek a voodoo papnő Calypsóként, Fred Hechingernek Dimitri Smerdyakovként (Kraven féltestvérét Chameleonnak is nevezik, mivel mestere az álcázásnak). Rajtuk kívül felbukkan még Alessandro Nivola, mint Aleksei Sytsevich, azaz Rhino, valamint Christopher Abbott, aki a film főgonosza lesz az Idegen szerepében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)