Hirdetés

Nagyon menő posztert kapott Peggy Carter a What If...? sorozat kapcsán

|

Ennél látványosabban nehezen lehetett volna azt ábrázolni, hogy Peggy Carter átveszi a stafétát Amerika Kapitánytól.

Hirdetés

Hamarosan elstartol az MCU első animációs sorozata, a What If...? névre keresztelt széria azonban nem csak ezért lesz különleges. A sorozatban a multiverzumot tárják elénk az alkotók, vagyis olyan párhuzamos világokba kukkanthatunk bele, melyekben némiképp másként alakult a történelem, mint az eddig bemutatott "fő" filmes Marvel-univerzumban. 

Az egyik ilyen világban zombikká váltak a szuperhősök, a másikban T'Challa (a Fekete Párduc) indult el a világűrbe kalandozni Űrlordként, illetve létezik olyan realitás is, melyben nem Steve Rogers kapta meg a szuperkatona-szérumot, hanem a szerelmeként megismert Peggy Carter.

Hirdetés

Peggy Carterre, vagyis Carter Kapitányra fókuszál az alábbi új poszter, ami egy szétszaggatott, Amerika Kapitány-poszter mögött mutatja meg a régi-új karaktert. Igazán jól sikerült grafikáról van szó, reméljük maga a sorozat is legalább ilyen ütős lesz.

Érdemes megnézni a Marvel Studios-féle What If...? júliusban kiadott nagyszabású előzetesét is, ami megvillantja a különböző realitásokat és azok központi karaktereit. 

A What If...? egészen pontosan 2021. augusztus 11-én, vagyis jövő szerdán fog elindulni, kizárólagosan a Disney+ streamingplatformon.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)