Hirdetés

Napi büntetés: Amikor a legnagyobb metál bandák is olyan Happyk, mint Pharrell Williams

|

Emlékeztek még arra a hónapra, amikor mindenki vidáman táncolt egy meglehetősen fülbemászó számra?

Hirdetés

Az internet hajlamos felkapni egy-egy mókásnak tűnő apróságot, amit aztán addig ismételget, amíg már egyáltalán nem tűnik annak. Ezer és egy ilyen dolog volt az utóbbi pár évben, többek között a Pharrell Williams Happy című száma, amire vidáman táncolt az egész internet.

Ez az időszak ugyan elmúlt, de a legzseniálisabb hordalékát csak most mosta ki a víz a partra. Az Xpolore Yesterday nevű banda YouTube csatornáján tűnt fel a következő videó, amiben a srácok olyan metál bandák stílusában adják elő Pharrell Williams számát, mint a Metallica, az Iron Maiden, a Rammstein vagy a Slipknot. Minden perce arany. 

Ha esetleg nem lenne meg a Happy, akkor idetesszük nektek az eredetit is, amiben a magyar NecoreGames csapata táncol. Cukik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)