Hirdetés

Napi büntetés: egy hülye szóvicc miatt létezik Fűrész X-es zokni

|

Ha pont egy pár véres zoknival szeretnéd megmutatni, mekkora rajongója vagy a Fűrész franchise-nak, megteheted.

Hirdetés

A szerkesztőségben még nem szankcionáljuk a szóvicceket (vagy Saw X-eket), és leborulunk azok előtt, akik a művészetnek ezen, néhány kortársunk által meg nem értett formáját reflexből, erőfeszítés nélkül képesek űzni. Nem írnánk promóciós zokniról, ha nem tisztelnénk most határtalanul a Lionsgate azon kreatívjait, akik egy szóvicc miatt előálltak a Fűrész X-es zokni ötletével.

A ruházati kiegészítő stílszerűen véres, fekete és fehér színben kapható, és a szárán ott a Fűrész X logója - önmagában semmi extra, kontextusba helyezve viszont egészen mókás.

Hirdetés

Annak, aki esetleg nem érti, hol a poén, annyit kell tudnia, hogy a zokni angolul "socks", amit majdnem úgy kell kiejteni, mint ahogy a film eredeti címét is lehet (SawX, "szóksz"). Ennyi. 

Emellett egyébként nem nehéz arra gondolni, hogy a véres zoknik az első filmet idézik meg, amiben a szabaduláshoz az egyik áldozatnak le kellett(?) vágnia a lábát.

A Lionsgate boltjában egyébként 44 különféle fűrészes termék van, pólótól pulcsin át bögréig és párnáig, de DVD-t és maszkot is vehet aki úgy érzi, az élet ezek nélkül hiábavaló.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)