Hirdetés

Napi büntetés: miért ne tanulhatna a gyerek ábécét egy Alientől?

|

Ha a tanár nem elég jó, majd a Xenomorph megtanítja a betűket ebben az Alien-gyerekkönyvben. Igen, jól olvasod.

Hirdetés

Ébredezik az Alien franchise, így nemcsak hogy egy új filmet kapunk majd 2024-ben, de már azt is tudjuk, hogy Noah Hawley vezetésével egy sorozat is készül a sütőben, úgyhogy xenomorfokból a jövőben sem lesz hiány. Ráadásul ha ez nem lenne elég, most nagyon úgy néz ki, hogy a kicsiket is szeretné bevonni az őrületbe a franchise-t jelenleg birtokló Disney, így egy különleges, bár elég bizarr gyerekkönyvet is piacra dobnak.

Egészen pontosan az 1979-es klasszikus, A nyolcadik utas: a Halál sci-fi horroron alapuló, az olvasás elsajátítását segítő ábécéskönyvről van szó, ami az A is for Alien: An ABC Book nevet kapta. A könyv a 20th Century Studios, a Disney és a Little Golden Books együttműködésben jelenik majd meg 2024. július 9-én, viszont az előrendelés már most is elérhető.

Hirdetés

Persze mint az sejthető, a könyv elsősorban a szériát kedvelő szülőket és gyűjtőket célozza meg, de ez nem jelenti azt, hogy gyerekkönyvként ne állná majd meg a helyét. Persze még kicsit ízlelgetnünk kell az Alien univerzum gyerekeknek szánt torzítását, és eleve nehéz elképzelni, miért jó rákattintani erre egy páréves életformát, de a brandismertség mindent felülír láthatóan.

Hogy magyar fordítás készül-e belőle egyelőre még nem tudni, de amennyiben fog, arról nektek is mindenképpen beszámolunk majd, hátha jó buli lesz cuki Alienekkel tanítani az ABC-t. Addig vérmérséklet szerint lehet ünnepelni/szörnyülködni a kommentszekcióban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)