Hirdetés

Napi büntetés: mit kapunk, ha összegyúrjuk a Terminator rendőrségi mészárlását a Half-Life hangjaival?

|

A válasz egyszerű: egy vicces, ám egyben valamilyen furcsa oknál fogva remekül működő kombinációt.

Hirdetés

Sokat javíthat, de egyúttal sokat is ronthat egy játékon a hangeffektek és a szinkron minősége, így hát ahogy régen, úgy még manapság is elég fontos, hogy a fejlesztés ezen részére is megfelelő figyelmet fordítsanak a stúdiók. Az 1998-as Half-Life különféle hangjain nyilván jól érzékelhető már, hogy több mint két évtizedesek, de megfelelő vágással és hozzáértéssel remekül hozzá lehet illeszteni azokat egy klasszikus sci-fihez.

Hirdetés

Akadnak olyan tartalomgyártók a YouTube-on, akik azzal szórakoztatják a nézőket, hogy különféle filmek jeleneteiben kicserélik a hangokat az első Half-Life legkülönfélébb hangeffektjeire. Egy-egy ilyen videó megtekintése nélkül is ki lehet találni, hogy ez bizony elég poénos végeredményhez vezet általában, de a jelek szerint még az is előfordulhat, hogy a végeredmény egy meglepően jól működő egyveleg lesz.

Például alább látható TheMostUpset 2019-es videója, amiben az 1984-es The Terminator egyik jelenetét láthatjuk, egészen pontosan azt, amelyikben a címszereplő szép kis pusztítást végez a rendőrségen, ám az eredeti hangok helyett a Half-Life hangeffektjeit hallhatjuk. Nem is nagyon érdemes ehhez több kommentárt fűzni, egyszerűen csak nézzétek meg a videót!

Hogy tetszik? Ha bejött ez a kombináció, akkor mindenképp csekkoljátok az Age of Empires 2-es hangokkal megfűszerezett Tróját is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)