Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lett volna a Star Wars 8 legjobb harcjelenete, ha Britney Spears slágere szól alatta

|

Nem csak a Star Wars ikonikus zenéjével lehet valami maradandó.

Hirdetés

Az elmúlt években számos olyan film volt, ami a soundtrack miatt volt maradandó. Pontosabban amiatt, ahogy a jeleneteket a zenéhez komponálták. Kingsman, Baby Driver, A galaxis őrzői, hogy csak néhányat mondjuk azok közül, amelyek ötvözték az ütős zenét és a pörgős akciót.

Hirdetés

A Star Wars természetesen John Williams ikonikus dallamaival operál, nem engedheti meg magának, hogy popslágerekkel dobja fel a harcjeleneteket. De mi lenne, ha mégis így történne? Egy őrült (vagy zseni, attól függ melyik oldalról közelítünk) most Twitteren próbálta ki a teóriát. Mondanom sem kell, hogy ha még nem láttátok a filmet, ne kattintsatok az alábbi videóra!

Szóval mostanra több tucat különböző zenével került fel a jelenet, de az én kedvencem egyértelműen a Toxic, ahol gyakorlatilag tökéletes ritmusban van a zene és a koreográfia, gyakorlatilag a beatre történik az akció:

Persze vannak olyanok, amik nem ennyire pontosak, de legalább ilyen viccesek, mint a Smash Mouth, Paramore, vagy épp a Dirty Dancing legismertebb dala.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)