Hirdetés

Napi büntetés: tényleg összejön a Barbie és az Oppenheimer egy filmben

|

A Barbenheimer jelenség nem áll meg a mémeknél, filmalkotás lesz belőle. Már ha merhetjük ezt annak nevezni.

Hirdetés

A Barbie a Warner legtöbb bevételt termelő mozijává lépett elő, az Oppenheimer pedig az R-besorolású filmek kategóriájában menetel előre rendületlenül, már a Deadpoolt is lehagyta és a következő lépés a trón. Greta Gerwig és Christopher Nolan filmjei egyaránt elképesztően sikeresek, ebben pedig komolyan közrejátszhatott a Barbenheimer, azaz a két film vicces összevonása: bizonyára ti is találkoztatok már számos ilyen mémmel a közösségi médiában. 

A viccelődéssel kezdődő folyamat aztán trenddé vált, divat lett egymás után nézni a két filmet vagy az, ha valaki mindkettőt látta, és ez meglátszik a bevételeken is. Amiképpen népszerű lett crossovereket is kitalálni, hogy milyen lenne Barbie és Robert J. Oppenheimer fiktív találkozása, egy stúdió viszont most komolyan megvalósítja a Barbenheimert, nem tréfáról van szó. Vagyis pont, hogy arról, csak komoly effort mellett.

Hirdetés

A JoBlo számolt be róla, hogy a Gyilkos bábok horrorszériáról ismert Full Moon Features megvalósítja a Barbenheimer filmet, már el is kezdte előkészíteni a gyártást. A forgatás már a következő hónapban megkezdődhet (a Full Moon-t nem érinti a sztrájk, mivel független stúdió) és 2023 karácsonyi időszakát célozzák meg vele: az Amazon Prime Videóra és a Full Moon saját szolgáltatására kerülhet fel a végeredmény, amihez már egy plakátot is összedobtak: 

A tervek szerint egy apokaliptikus akció-vígjátékra számíthatunk, és bár arról nincs információ, hogy ki írja vagy rendezi a Barbenheimert, az kiderült, hogy miről fog szólni nagyvonalakban. A helyszín nem Barbieland, hanem a kitalált Dollsville, ahol a zseniális Dr. Barbenheimer vezetésével egy csapat női játékbaba atombombát épít a patriarchátus megdöntésére, azonban a nemek harcának kiéleződésével kérdésessé válik, hogy megéri-e ilyen messzire menni a cél érdekében. 

Tehát lényegében egy paródiát kapunk. Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)